«Το ΠΑΣΟΚ ζει»: H προεκλογική εκστρατεία μαθητή για το 15μελές που έγινε viral

«Το ΠΑΣΟΚ ζει»: H προεκλογική εκστρατεία μαθητή για το 15μελές που έγινε viral
Ένας μαθητής λυκείου στα δυτικά προάστια κατάφερε να γίνει viral στο Tik Tok χάρη στον τρόπο που προσπάθησε να πείσει τους συμμαθητές του να τον ψηφίσουν.

Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά και πλέον οι τάξεις και τα τμήματα μπαίνουν σε μια σειρά και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους. Σίγουρα θα θυμάστε αυτή την εποχή στο γυμνάσιο και στο λύκειο που εκλέγαμε τον πρόεδρο του τμήματος, αλλά και τους μαθητές που θα εκπροσωπήσουν ολόκληρο το σχολείο στο 15μελές συμβούλιο.

Για να γίνουν σωστά οι εκλογές όμως χρειάζεται και μια προετοιμασία. Πρέπει οι μαθητές να ακούσουν τους υποψήφιους και τι έχουν να πουν, προκειμένου να τους χαρίσουν την πολύτιμη ψήφο τους. Σε ένα σχολείο λοιπόν στην Πετρούπολη είδαμε μία από τις καλύτερες προεκλογικές εκστρατείες για 15μελές σε ένα βίντεο του Tik Tok που έγινε viral.

Εκεί ένας μαθητής αποφάσισε να μιλήσει στο μικρόφωνο κουνώντας μια σημαία του ΠΑΣΟΚ και λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ ζει, αν με ψηφίσετε θα πάμε εκδρομές και θα κάνουμε εκδηλώσεις».

Τι άλλο χρειαζόταν να πει για να τους πείσει;

@dwro8eaaa #foryou #foryoupage #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος - 𝓭𝓸𝓭𝓸🎀

Kάποιος συμμαθητής του από την άλλη, αποφάσισε να εμφανιστεί ως παράγοντας (ή τράπερ), με λευκό πουκάμισο, έχοντας δίπλα του καμιά δεκαριά φίλους οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και παρίσταναν τους μπράβους.

Τι να πεις.