Ο Θάνος Πλεύρης «άδειασε» τον πατέρα του για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Αποκτήνωση ότι το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα»

Newsroom
Ο Θάνος Πλεύρης «άδειασε» τον πατέρα του για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Αποκτήνωση ότι το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα»
Ο Θάνος Πλεύρης αποδοκίμασε την κίνηση του πατέρα του, ο οποίος χαιρέτισε ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα.

Καταπέλτης ήταν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ερωτηθείς για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του, Κώστα Πλεύρη μέσα στην δικαστική αίθουσα, κατά την κατάθεση της Μάγδας Φυσσα.

«Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει», είπε ο Θάνος Πλεύρης όταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο πατέρας του, Κώστας Πλεύρης, την ημέρα της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους, ο πρώτος ότι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα και ο δεύτερος μέσα σε μια δικαστική αίθουσα και μπροστά σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.