Φρίκη στην Αγγλία: Δολοφόνησε τη φίλη του και έκανε facetiming με την αδελφή του δείχνοντας το πτώμα

Newsroom
Φρίκη στην Αγγλία: Δολοφόνησε τη φίλη του και έκανε facetiming με την αδελφή του δείχνοντας το πτώμα
Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστο όριο τα 23 έτη, αφού παραδέχθηκε το σοκαριστικό φόνο της φίλης του, ενώ στους αστυνομικούς δήλωσε ότι είναι ψυχωτικός.

Η 19χρονη Ashley Wadsworth δολοφονήθηκε στο Essex με 90 μαχαιριές από το φίλο της, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην πατρίδα της, στον Καναδά.

Ο 23χρονος Jack Sepple, αφού στραγγάλισε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα, κάλεσε στη συνέχεια την αδελφή του στο Facetime και της έδειξε το φρικτά τραυματισμένο σώμα της Ashley.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα: ο δολοφόνος ήταν ξαπλωμένο στο αιματοβαμμένο κρεβάτι και κοιτούσε με απάθεια το πτώμα.

«Είμαι ψυχωτικός. Λυπάμαι πολύ, τη μαχαίρωσα και τη στραγγάλισα» φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ πρόσθεσε ότι είχε επιτεθεί στη φίλη του, η οποία τον επισκεπτόταν για πρώτη φορά λίγες ώρες πριν.

Σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστο όριο τα 23 έτη και έξι μήνες, αφού δήλωσε ένοχος για φόνο.

11

Η γενναία οικογένεια της Ashley αντιμετώπισε το νεαρό άνδρα που σκότωσε της κόρη τους στο Chelmsford Crown Court.

Η μητέρα της Christy Gendron δήλωσε ότι η κόρη της «ήθελε να κάνει να αισθανθεί καλύτερα τον Sepple», τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

«Κοιμάμαι μόνο μία ή δύο ώρες κάθε φορά καθώς σκέφτομαι τα τελευταία λεπτά της. Περνάω από το δωμάτιό της κάθε μέρα και μπαίνω μέσα μόνο όταν είμαι αρκετά δυνατή» δήλωσε η άτυχη μητέρα.

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία της αδερφής της, ο οποία μεταξύ άλλων είπε: «Ελπίζω ο χρόνος που θα περάσεις στη φυλακή να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έκανες και ότι δεν θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό σε κανέναν άλλο»

22