Μητέρα της αγνοούμενης 14χρονης από τη Νίκαια: «Ο απαγωγέας ίσως θέλει να μας κάνει κακό»

Newsroom
Μητέρα της αγνοούμενης 14χρονης από τη Νίκαια: «Ο απαγωγέας ίσως θέλει να μας κάνει κακό»
Η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας που έπεσε θύμα απαγωγής μίλησε για τα πιθανά κίνητρα του δράστη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Νίκαιας, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την ανήλικη απήγαγε ένας άνδρας την ώρα που πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς της, την άρπαξε με την βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Στο τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ μίλησε η μητέρα της κατονομάζοντάς τον ενώ όπως υποστήριξε ο άνδρας την έχει αρπάξει για να κάνει κακό στην οικογένειά τους. Eπίσης, όπως τόνισε ότι «είναι η δεύτερη φορά που έχει απαχθεί».

Στη συνέχεια για το αν γνωρίζει τα κίνητρά του είπε: «Δεν είχαμε κάτι μαζί του. Ξέρω και την γυναίκα του. Δεν ξέρω γιατί απήγαγε την κόρη μου. Ίσως θέλει να κάνει κακό σε μας ή στην ίδια. Δεν ξέρω».

Η ίδια υποστήριξε ότι έχει δώσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει Amber Alert αλλά η Αστυνομία δεν έδωσε έγκριση για κάτι τέτοιο.