Η Αγγελική Νικολούλη απαντά γιατί δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Newsroom
Η Αγγελική Νικολούλη απαντά γιατί δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο
Η δημοσιογράφος απάντησε για της φήμες που την ήθελαν να μην έχει πλέον καλές σχέσεις με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Mega για την φετινή σεζόν, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ».

Μάλιστα ήδη τα τρέιλερ προϊδεάζουν για εξιχνιάσεις υποθέσεων που αναμένεται να καθηλώσουν ξανά το κοινό.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος λίγες μέρες πριν την πρώτη εκπομπή της σεζόν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γιατί δεν συνεχίστηκε η συνεργασία της με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Αναλυτικά

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις σχέσεις σου με τον Θανάση Κατερινόπουλο, οπότε δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ σας. Έχετε πλέον συμφιλιωθεί;

«Με τον Θανάση είχαμε μια καλή συνεργασία για χρόνια, χωρίς ο ένας να επηρεάζεται από τον τρόπο σκέψης του άλλου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, γιατί ο ένας κινείται στον χώρο της αστυνομικής έρευνας και ο άλλος σε αυτόν της δημοσιογραφικής, στην οποία, όπως ξέρετε, υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να υπερβούμε. Πάντα ήταν κοντά μας και σαν φίλος κι αυτό το εκτιμώ βαθύτατα. Ο λόγος που δεν συνέχισε τις εμφανίσεις του στο «Τούνελ» είναι ότι επέλεξε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας, όπως διέδιδαν, για να χρειαστεί να συμφιλιωθούμε. Τα λέμε συχνά με τον Θανάση, που παραμένει για όλους μας ένας καλός φίλος».

Για την τεράστια επιτυχία της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την περασμένη σεζόν η ίδια η Αγγελική Νικολούλη είπε πως «φαίνεται πως οι τηλεθεατές αναγνώρισαν τη δουλειά μας και ανέβασαν ψηλότερα το «Τούνελ». Μην ξεχνάμε ότι αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα και για έναν πρόσθετο λόγο: πρώτη φορά στο Mega, σε ένα καινούριο κανάλι, που επόμενο είναι να ψάχνεις να βρεις τις ισορροπίες σου. Ως αυστηρή επαγγελματίας και απαιτητική που είμαι με τον εαυτό μου, θεώρησα χρέος μου να βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Για υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε ακόμη στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της, της Τζωρτζίνας.

«Τόσα χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ όμοιά της δεν είχα ξανασυναντήσει… Η μάνα και τα τρία παιδιά της, ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση, η εμμονή και η εκδίκηση. Η έλλειψη συναισθήματος και πόνου για τα αγγελούδια που χάθηκαν. Το υπέρμετρο «εγώ», η απάθεια, η κυρίαρχος των πάντων, που θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο. Να χειραγωγεί για να σε φέρει στα νερά της».

Εξηγεί ακόμη ότι «όλα αυτά και άλλα που δεν λέγονται τώρα συνθέτουν για εμένα τα βασικά κομμάτια σε αυτό το αιματοβαμμένο παζλ. Νιώθω ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως μάνα. Το αστυνομικό ρεπορτάζ, ναι, είναι σκληρό. Υπάρχουν όμως υποθέσεις που ξεχωρίζουν και σε επηρεάζουν βαθιά, σε σημαδεύουν όσα χρόνια εμπειρίας και αν έχεις».