Χαμός με τον άνδρα που μέσα σε δευτερόλεπτα από μπυροκοιλιάς γίνεται φέτες (vids)

Newsroom
Χαμός με τον άνδρα που μέσα σε δευτερόλεπτα από μπυροκοιλιάς γίνεται φέτες (vids)
Ένας άνδρας βγάζει χιλιάδες ευρώ στο OnlyFans επειδή χρησιμοποιεί τις κοιλιακές του ικανότητες.

Ένας 48χρονος από το Μέντγουεϊ του Κεντ έχει μετατρέψει μια παράξενη ικανότητά του σε μια εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση στο OnlyFans. Κάθε βίντεο του Simon στο Tik Tok γίνεται αμέσως viral.

Ο λόγος; Ένα από τα κορυφαία κόλπα του είναι να δείχνει στη κάμερα τη γυμνασμένη του κοιλιά, η οποία μετατρέπεται σε λίγα δευτερόλεπτα σε μπυροκοιλιά και το αντίστροφο.

Στο Tik Tok μπορεί να βρει ο καθένας παράξενα και απίστευτα βίντεο. Στο προφίλ του Simon υπάρχουν πάρα πολλά. Σε κάποια βίντεο δημιουργεί κυματισμούς με τη κοιλιά του, ενώ σε άλλα χορεύει γνωστούς χορούς της κοιλιάς με μεγάλη επιτυχία.

@the.bellyking #primark #belly #fyp #foryou ♬ original sound - The.BellyKing
@the.bellyking #bebodyconfident #belly #fyp #foryou ♬ original sound - The.BellyKing

Πολλοί αναρωτιούνται αν τα συγκεκριμένα βίντεο είναι κανονικά ή μοντάζ. Άτομα που το γνωρίζουν απαντάνε σε σχόλια του Tik Tok ότι είναι αληθινά τα βίντεο και ο ταλαντούχος άνδρας χρησιμοποιεί τις ικανότητες του για να κάνει πραγματικές τις φαντασιώσεις των ανθρώπων.

Επιπλέον ο Simon εξήγησε πώς έβαλε τα βίντεο του στο OnlyFans μόνο αφού η οικογενειακή του κατάσταση κατέρρευσε και εγκατέλειψε τη σύζυγο και τα παιδιά του και επειδή είχε να πληρώσει τη μισή υποθήκη για το σπίτι της οικογένειας, ενώ νοίκιαζε αλλού.

Συγκεκριμένα είπε: «Βγάζω περίπου 100 λίρες τη βδομάδα κατά μέσο όρο, είναι αρκετά για να με κρατούν στα μαύρα, καθώς συμπληρώνουν τα χρήματά μου». Χωρίς το OnlyFans, ισχυρίζεται ότι θα είχε «χρεοκοπήσει», καθώς «πλήρωνε ήδη περισσότερα από αυτά που εισέπραττε», δεν πληρωνόταν καλά ως τραπεζικός υπάλληλος και υπέφερε

@the.bellyking #ibs #fyp #foryou ♬ original sound - The.BellyKing