Η στιγμή που τρεις ατρόμητοι περαστικοί στο Λονδίνο ορμάνε σε κλέφτες (vid)

Newsroom
Η στιγμή που τρεις ατρόμητοι περαστικοί στο Λονδίνο ορμάνε σε κλέφτες (vid)
Τρία άτομα στο Λονδίνο χρειάστηκε να νοσηλευθούν μετά από «μάχη» που είχαν με ληστές, στη προσπάθεια να τους εμποδίσουν να κλέψουν κινητό.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη προσπάθεια τριών τολμηρών περαστικών να ορμάνε με γυμνά χέρια απάνω σε μέλη συμμορίας για να τους αποτρέψουν από το να ληστέψουν έναν άτυχο εργάτη.

Συγκεκριμένα, σε ένα κεντρικό σημείο του Λονδίνου μια συμμορία, η οποία είχε καλυμμένα τα πρόσωπα της, επιχείρησε να κλέψει το κινητό από έναν ανυποψίαστο οικοδόμο που εκείνη την ώρα εργαζόταν. Όταν εκείνος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, αντιστάθηκε. Τότε εμφανίστηκε και άλλος ένας δράστης και τον χτύπησε.

'Όπως φαίνεται από το βίντεο, περαστικοί που είδαν από την αρχή το σκηνικό ενεπλάκησαν για να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα. Αρχικά ένας ντελιβεράς άφησε το μηχανάκι του και όρμησε πάνω στους δράστες, ενώ στη συνέχεια και μια γενναία γυναίκα δεν δίστασε να σπρώξει έναν από αυτούς για να πέσει στο έδαφος και να μπορέσουν οι άλλοι να τον ακινητοποιήσουν.

Τα μέλη της συμμορίας μόλις κατάλαβαν ότι η «δουλειά» τους δυσκόλευε, έβγαλαν τα μαχαίρια και άρχισαν να μαχαιρώνουν απερίσκεπτα τους δύο άνδρες. Οι δύο δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με ηλεκτρικά ποδήλατα. Η αστυνομία που έχει στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αναζητεί τουλάχιστον δύο άτομα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Sayeed Dukanwala, 53 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος, είπε στους Times πώς ειδοποιήθηκε για το περιστατικό όταν είδε έναν άνδρα να τρέχει δίπλα από το κατάστημα φωνάζοντας,

Ο κ. Dukanwala είπε συγκεκριμένα: «Δύο αγόρια με ποδήλατο, πιστεύω, προσπάθησαν να νικήσουν το τηλέφωνό του. Νομίζω ότι [το θύμα] προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Δεν μπορούσα να δω τα πρόσωπα των αγοριών γιατί φορούσαν κράνη και είχαν κασκόλ που κάλυπταν τη μύτη και το στόμα τους»..