Σκηνικό από ταινία στις ΗΠΑ: Του έστησαν ενέδρα σε βενζινάδικο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο (vid)

Newsroom
Σκηνικό από ταινία στις ΗΠΑ: Του έστησαν ενέδρα σε βενζινάδικο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο (vid)
Σκηνές φαρ ουέστ σε βενζινάδικο στη Φιλαδέλφεια, όταν ένοπλη συμμορία έκλεψε αστραπιαία αυτοκίνητο από ανυποψίαστο οδηγό.

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Φιλαδέλφεια, όταν οπλισμένοι άνδρες όρμησαν σε ανυποψίαστο οδηγό προκειμένου να τον ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, το θύμα έβαζε βενζίνη στο όχημα του (κόκκινο Chrysler 300), ενώ στη μπροστινή αντλία ήταν σταθμευμένο ένα άσπρο βανάκι. Ξαφνικά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκαν ένοπλοι δράστες, οι οποίοι όρμησαν στον άτυχο 29χρονο και άρχισαν να τον κυνηγούν. Ο νεαρός άνδρας κατάφερε να βρει καταφύγιο στο κατάστημα που διέθετε το πρατήριο καυσίμων και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι όμως να καταλάβει τι του είχε συμβεί, είχε χάσει το αμάξι του.

Αρχικά, οι μασκοφόροι εγκληματίες προσπάθησαν να καταδιώξουν τον οδηγό του κόκκινου αυτοκινήτου, αλλά μόλις μπήκε στο κατάστημα, τον άφησαν και έφυγαν σαν «κύριοι», κλέβοντας τελικά το αυτοκίνητο του. Τα δύο αμάξια έφυγαν τελικά προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για σκηνικό βγαλμένο από ταινία, εξαιτίας του τύπου που αστραπιαία πήδηξε στο καπό του αυτοκινήτου και σημάδεψε με το όπλο του τον άτυχο οδηγό.

Η εγκληματικότητα στη Φιλαδέλφεια έχει αυξηθεί ραγδαία το τελευταίο χρόνο και οι πολίτες κατηγορούν τον εισαγγελέα της πόλης, με τον ίδιο να δηλώνει ότι οι αυστηρές του πολιτικές λειτουργούν και έχουν φέρει αποτελέσματα