Τρομακτική επίθεση στον Δήμο Παλλήνης: Άντρας που είχε δεχθεί πρόστιμο πέταξε χημική ουσία

Newsroom
Τρομακτική επίθεση στον Δήμο Παλλήνης: Άντρας που είχε δεχθεί πρόστιμο πέταξε χημική ουσία
Στον δράστη, είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση, ύστερα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους, πόσο αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν στον κόσμο. Ένας άγνωστος άντρας- ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης- έσπειρε τον τρόμο στο κτίριο του δήμου Παλλήνης και συγκεκριμένα στον τομέα και τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης.

Στον δράστη, είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση, ύστερα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κάτι που όπως φαίνεται, δεν το πήρε καλά και πήγε στα γραφεία πετώντας ένα επικίνδυνο χημικό υγρό. Αρχικά στην γυναίκα υπάλληλο και στη συνέχεια σε συνάδελφό της, που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος έγραψε στο Facebook:

«Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε, έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.

Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας».