Η Ρωσία διαψεύδει ότι 700.000 Ρώσοι εγκατέλειψαν τη χώρα για να γλιτώσουν την επιστράτευση

Newsroom
Η Ρωσία διαψεύδει ότι 700.000 Ρώσοι εγκατέλειψαν τη χώρα για να γλιτώσουν την επιστράτευση
Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Πεσκόφ μίλησε για όλα, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει ακριβείς αριθμούς για το πόσοι άνθρωποι έχουν φύγει από τη χώρα.

Τις τελευταίες μέρες κάνουν το γύρω του διαδικτύου δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για 700.000 Ρώσους που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους, από τη στιγμή που ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τη μερική επιστράτευση.

Σήμερα (6/10) το Κρεμλίνο διέψευσε τις αναφορές ότι 700.000 Ρώσοι έχουν διαφύγει από τη χώρα από τότε που η Μόσχα ανακοίνωσε τη μερική επιστράτευση.

Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι δεν έχει ακριβείς αριθμούς για το πόσοι άνθρωποι έχουν φύγει από τη χώρα ύστερα από την ανακοίνωση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για μερική επιστράτευση στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τέλος σχετικά με την έρευνα που έχει ξεκινήσει για τις διαρροές στον Nord Stream ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ δήλωσε: «Η Ρωσία ενημερώθηκε μέσω διπλωματικών διαύλων ότι δεν υπάρχουν σχέδια να προσκληθεί η Μόσχα στην έρευνα για τις διαρροές αερίου του Nord Stream.η Ρωσία θεωρεί αδύνατο να διενεργηθεί τέτοια έρευνα χωρίς τη συμμετοχή της Μόσχας»