Η στιγμή που μεθυσμένος άντρας περνάει τις ράγες λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο (vid)

Newsroom
Η στιγμή που μεθυσμένος άντρας περνάει τις ράγες λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο (vid)
Βίντεο καταγράφει μεθυσμένο άνδρα να πηδάει τις μπάρες ασφαλείας και να σκοντάφτει στις σιδηροδρομικές γραμμές , λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα καμερών απεικονίζει ένα μεθυσμένο άντρα, ο οποίος φαίνεται να θέλει να κόψει δρόμο, περνώντας πάνω από τις ράγες του τρένου.

Ο μεθυσμένο άνδρα που αποφάσισε να κόψει δρόμο στο κέντρο της πόλης του Λίνκολν, αγνόησε τα φώτα που αναβόσβηναν, πήδηξε μια μπάρα, σκόνταψε πάνω σε ηλεκτροφόρες γραμμές, λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει με μεγάλη ταχύτητα το τρένο.

Πιο αναλυτικά, καθώς ο «τολμηρός» άνδρας περνούσε τις ηλεκτροφόρες γραμμές στην Lincoln High Street, ένα εμπορικό τρένο έτρεχε προς το μέρος του με ταχύτητα περίπου 100 μίλια/ώρα. Ο οδηγός του τρένου κόρναρε συνέχεια και αναβόσβηνε τα φώτα σε μια προσπάθεια να τον προειδοποιήσει από τον βέβαιο θάνατο που βρισκόταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα μακριά.

Ο άνδρας φαίνεται να γλίτωσε από ακαριαίο θάνατο για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που ο ίδιος δεν φαίνεται να κατάλαβε, καθώς συνεχίζει αμέριμνος τη διαδρομή του.

Η Elisha Allen, υπεύθυνη για την ασφάλεια της κοινότητας στο Network Rail, δήλωσε: «Αυτή η συμπεριφορά είναι απίστευτα επικίνδυνη και βαθιά ανησυχητική. Το άτομο που εμπλέκεται διακινδύνευσε απερίσκεπτα τη ζωή του »