Κόρινθος: Πήγε να σκοτώσει την σύζυγό του επειδή δεν του άρεσε ο νονός

Newsroom
Κόρινθος: Πήγε να σκοτώσει την σύζυγό του επειδή δεν του άρεσε ο νονός
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια με την υπόθεση κακοποίησης της 28χρονης από τον σύζυγό της στην Κόρινθο.

Η τραγική κατάληξη μιας συστηματικής κακοποίησης με δράστη τον 33χρονο φαίνεται πως ήταν ο ξυλοδαρμός και ο βιασμός της 28χρονης από την Αλμυρή Κορινθίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10).

Αφορμή για τον μοιραίο καβγά στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της. Ο ίδιος την παρότρυνε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς την είχε δει χτυπημένη από τον 33χρονο.

Ο δράστης δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το μυστήριο καθώς το ζευγάρι δεν είχε συχνή επικοινωνία. Μόλις, όμως, έμαθε για τον νονό εκνευρίστηκε και πήγε με το αμάξι του στην Αλμυρή. Εκεί, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την 28χρονη, να τη βιάσει και παραλίγο να τη σκοτώσει.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος ξυλοκοπούσε την εν διαστάσει σύζυγό του καθώς, όπως καταγγέλλει το θύμα, πριν από μερικούς μήνες την είχε ξαναχτυπήσει. Ο 33χρονος δράστης μετά την απολογία του ανακριτή οδηγήθηκε στη φυλακή.