Μπαρίστα την «λέει» σε συναδέλφους της που εκνευρίστηκαν επειδή βοήθησε πελάτες να γλιτώσουν χρήματα (vid)

Newsroom
Μπαρίστα την «λέει» σε συναδέλφους της που εκνευρίστηκαν επειδή βοήθησε πελάτες να γλιτώσουν χρήματα (vid)
Μια μπαρίστα στα Starbucks απάντησε στους συναδέλφους της, οι οποίοι εκνευρίζονται με εκείνους τους εργαζόμενους που προσπαθούν να βοηθήσουν τους πελάτες να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα.

Η Mandy, μια γυναίκα στο TikTok που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο @thebudgetingbarista, κοινοποίησε τη δικιά της ιστορία ως απάντηση σε εκείνους τους μπαρίστας που φαίνεται να ενοχλούνται από τη προσπάθεια κάποιων συναδέλφων τους να βοηθήσουν πελάτες να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα.

Η ιστορία της Mandy ξεκινάει με μια τακτική πελάτισσα που όπως λέει ζητούσε το ίδιο ποτό κάθε μέρα στα Starbucks. Όταν η Mandy συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα παρήγγειλε ένα ρόφημα που περιέχει πολύ λίγο γάλα, είπε στους άλλους μπαρίστας ότι δεν έπρεπε να της χρεώσουν το γάλα. Αυτοί δεν συμφώνησαν.

Έτσι, αποφάσισε να δείξει στην πελάτισσα πως να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή της επιχείρησης για παραγγελίες, έτσι ώστε να μην χρεώνεται το γάλα, προκειμένου σταδιακά να εξοικονομήσει μερικά δολάρια. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους συναδέλφους της..

«Γιατί κάποιοι από εσάς είστε τόσο αποφασισμένοι να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες θα ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα;», είπε στο βίντεο της.

Στη συνέχεια εξήγησε στους χρήστες του Tik Tok ότι η συγκεκριμένη πελάτισσα το ποσό που κέρδιζε, το άφηνε ως φιλοδώρημα στους εργαζόμενους και συνεπώς ήταν παράλογη η αντίδραση των συναδέλφων της αφού ουσιαστικά έβγαζαν τα ίδια χρήματα.

Οι περισσότεροι ακόλουθοι της συμφώνησαν με τη πράξη της Mandy. Μάλιστα ένας σχολίασε «Οι μπαρίστας μου στα Starbucks έκαναν το ίδιο πράγμα για μένα! Μου έδειξαν πώς να φτιάξω φθηνότερα τον ανακινούμενο εσπρέσο βρώμης και τώρα δίνω περισσότερο φιλοδώρημα. win-win»

@thebudgetingbarista genuine question for my genuine baristas - do you try to help your customers save money or just let them order the expensive way? #baristatok #baristaproblems #starbucksbarista #starbuckshacks #baristatips #starbucksmoneysaver #baristatraining #baristastruggles #tobeapartner ♬ original sound - OneManBand🕺🏾