O Mαυρωτάς με κλιμάκιο της ΕΠΑΘΛΑ σε σεμινάριο της ΔΟΕ και της Interpol

Newsroom
O Mαυρωτάς με κλιμάκιο της ΕΠΑΘΛΑ σε σεμινάριο της ΔΟΕ και της Interpol
Στα Σκόπια της Β. Μακεδονίας για το σεμινάριο της ΔΟΕ και της Interpol, βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρωτάς με κλιμάκιο της ΕΠΑΘΛΑ.

Για τα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας, προκειμένου να πάρει μέρος σε σεμινάριο που διοργανώνει εκεί (4-6/10) η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Interpol και την εξειδικευμένη μονάδα της Anti-Matchfixing Task Force, αναχώρησε κλιμάκιο της ΕΠΑΘΛΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εθνικής Πλατφόρμας και γ.γ.Α Γιώργο Μαυρωτά.

Μαζί με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, είναι εκ μέρους της ΕΛΑΣ οι Μάρκος Τούσιας (ελληνικό τμήμα Interpol) και Ιωάννης Ιακωβίδης (Οικονομική Αστυνομία), ο αθλητικός Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η Φωτεινή Καραμανλάκη σύνδεσμος της ΕΟΕ με τη ΔΟΕ σε θέματα χειραγώγησης, ο Δημήτρης Δαβάκης Integrity Officer της ΕΠΟ και ο Βασίλης Ντάκουρης ειδικός γραμματέας και μέλος της επιτροπής ακεραιότητας της ΕΟΚ.

Το σεμινάριο έχει στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης αγώνων κυρίως για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Interpol, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της UEFA, της FIBA της ITIA (Tennis Integrity) και της Sportradar, αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρωτάς ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin.