Η στιγμή που κινητό τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη παίρνει φωτιά: «Είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου» (vid)

Newsroom
Η στιγμή που κινητό τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη παίρνει φωτιά: «Είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου» (vid)
Το κινητό τηλέφωνο παίρνει φωτιά και ο ίδιος καταγράφει τις εικόνες από τη συσκευή της συζύγου του.

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξύπνησε ξαφνικά και είδε το κινητό του να φλέγεται και να βγάζει καπνούς. Όπως κατήγγειλε ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, μιλώντας στον Alpha, κοιμόταν με την σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο που άκουσε.

«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω», ανέφερε.

Ο άτυχος άνδρας πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του. Το κινητό τηλέφωνο, γνωστής εταιρείας, ήταν μεν σε λειτουργία, αλλά δεν φόρτιζε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί καταγγελίες για κινητά που αναφλέγονται ή «σκάνε». Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή μίλησε και άλλο άτομο το όποιο ακούγοντας την ιστορία του Κωνσταντίνου διαπίστωσε πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εκείνον.

«Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν το έκλεισα το άφησα στο τραπέζι. Ξεκίνησε να βγάζει σπίθες, πετάχτηκε το πάνω τζάμι, άρχισε να φουσκώνει. Κάηκαν τραπεζομάντηλα», τόνισε.