H στιγμή που ο 25χρονος πυγμάχος πεθαίνει μετά από νοκ-άουτ χτύπημα εν ώρα αγώνα (vid)

Newsroom
H στιγμή που ο 25χρονος πυγμάχος πεθαίνει μετά από νοκ-άουτ χτύπημα εν ώρα αγώνα (vid)
Ένας πυγμάχος πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια νοκ-άουτ ήττας στον όγδοο και τελευταίο γύρο ενός αγώνα στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας.

Ο Welterweight Luis Quinones πάλεψε με τον Jose Munoz το περασμένο Σάββατο στο Coliseo Elias Chegwi, όπου βγήκε νοκ-άουτ με τον αγώνα να θέλει λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί.

Πλάνα από τον αγώνα δείχνουν τον Quinones να πέφτει στο δάπεδο μετά από δυνατή γροθιά του αντιπάλου του, με τον Κολομβιανό να μην μπορεί να σηκωθεί. Χρειάστηκε φορείο για να απομακρυνθεί από το ρινγκ.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για θρόμβο στον εγκέφαλό. Δυστυχώς, ο άτυχος αθλητής δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του και πέθανε πέντε ημέρες αργότερα.

Ο Quinones, ο οποίος ξεκίνησε την πυγμαχία το 2018, ήταν αήττητος (10-0) μέχρι τον τελευταίο του αγώνα, με έξι νοκ-άουτ στο ενεργητικό του.

Η Κολομβιανή Ομοσπονδία Πυγμαχίας ανακοίνωσε την Παρασκευή (30 Σεπτεμβρίου) την είδηση, λέγοντας σε ανακοίνωσή της "Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη"