Μυστήριο με τον θάνατο διάσημου πρώην μοντέλου: Η τραγική οικογενειακή ιστορία

Newsroom
Μυστήριο με τον θάνατο διάσημου πρώην μοντέλου: Η τραγική οικογενειακή ιστορία
Η οικιακή βοηθός βρήκε την 43χρονη χωρίς τις αισθήσεις της στους Αγίους Θεοδώρους και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός πρώην μοντέλου που βρέθηκε νεκρό σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρου.

Την κοπέλα, όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της, η οικιακή βοηθός που καθαρίζει το σπίτι και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να της σώσει την ζωή και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η τραγική ιστορία

Πριν αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της…

Μετά την αυτοκτονία του αδερφού της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης και δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της. Μετά από πολύωρα χειρουργεία, τα προβλήματα δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως. Από τότε είχε κάποια κινητικά προβλήματα

Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση…

Η άτυχη νεαρή γυναίκα, ήταν ηλικίας 43 χρόνων, πανέμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.