Ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη: «Μου είπε "ήρθες εδώ να μου δείξεις τα γαλόνια σου; Εγώ θα σε φτιάξω"» (vid)

Newsroom
Ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη: «Μου είπε "ήρθες εδώ να μου δείξεις τα γαλόνια σου; Εγώ θα σε φτιάξω"» (vid)
Ο αστυνομικός φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα του.

Επίθεση, δέχθηκε όπως υποστηρίζει, αστυνομικός στη Νεάπολη Λασιθίου από τέσσερα συνολικά άτομα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου την ώρα που ο αστυνομικός είχε πάει σε συνεργείο με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ένας κτηνοτρόφος διαμαρτύρονταν για τις θέσεις στάθμευσης έμπροσθεν του συνεργείου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε: «Ο κτηνοτρόφος άρχισε να φωνάζει στον ιδιοκτήτη του συνεργείου, επειδή είχε παρκάρει τα δικά του οχήματα και δεν τα έβγαζε για να βάλει το αυτοκίνητό του. Του δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και του είπα ότι καλό είναι να μην φωνάζει καθώς δημιουργείται ένταση. Τότε μου είπε, "ήρθες εδώ να μου δείξεις τα γαλόνια σου; Εγώ θα σε φτιάξω". Με χτύπησαν παντού. Έχω μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι, στα πλευρά, στα πόδια. Πονάω πάρα πολύ και δεν μπορώ να φάω τίποτα. Ο ένας γιος είχε και μια μαγκούρα».

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός, ο 67χρονος ειδοποίησε τους δυο γιους του και ακόμη έναν συγγενή του, οι οποίοι έφτασαν στο συνεργείο και άρχισαν όλοι μαζί να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.