Άφησε βρώμικες πάνες για να ξεγελάσει τον κλέφτη, αλλά την εκδικήθηκε με τον ίδιο τρόπο (vid)

Newsroom
Άφησε βρώμικες πάνες για να ξεγελάσει τον κλέφτη, αλλά την εκδικήθηκε με τον ίδιο τρόπο (vid)
Με τον χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε ένας διαρρήκτης μια γυναίκα που προσπάθησε να τον ξεγελάσει.

Θύμα διαρρηκτών είχε πέσει μια μητέρα στο Τέξας των ΗΠΑ και έτσι αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Τι έκανε; Τοποθέτησε στη βεράντα του σπιτιού της ένα δέμα, το οποίο περιείχε μέσα βρώμικες πάνες. Ο διαρρήκτης εμφανίστηκε ξανά και έπεσε στην παγίδα της.

Ωστόσο, μάλλον δεν περίμενε την απάντησή του. Λίγο αργότερα ο διαρρήκτης επέστρεψε στην βεράντα της κρατώντας τις πάνες με τα περιττώματα και άρχισε να πασαλείβει την πόρτα της προκειμένου να την εκδικηθεί.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο διαρρήκτης επέστρεψε μετά από μισή ώρα κρατώντας μια μεγάλη τσάντα με κόπρανα αγελάδας και άρχισε να της λερώνει την βεράντα και ότι έβρισκε μπροστά του.

Η κάμερα από το εξωτερικό του σπιτιού έχει καταγράψει τις κινήσεις του διαρρήκτη, ο οποίος κρατάει ένα λευκό αντικείμενο στο χέρι και στη συνέχεια το τρίβει πάνω στην κάμερα και το κουδούνι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το βάζει στα πόδια.

Η 37χρονη μητέρα πιστεύει ότι πίσω από τις κλοπές κρύβεται το ίδιο πρόσωπο. Τουλάχιστον 12 από τους γείτονές της είπαν ότι ο ίδιος κλέφτης είχε στοχεύσει και τα δικά τους σπίτια.