H ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον κακοποιό: «Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στην καρωτίδα» (vid)

Newsroom
H ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον κακοποιό: «Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στην καρωτίδα» (vid)
Η ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε στα πόδια τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο.

Η ανθυπαστυνόμος, που το πρωί της Τρίτης (27/9) συμμετείχε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και πυροβόλησε τον κακοποιό που συνελήφθη, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «TLive».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη δική μου ζωή και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη μέρα και επειδή ήταν πολλή η κούραση είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω, αλλά έγινε ότι έγινε. Την ώρα που έφευγα και ενώ είχα πάρει άδεια από τον διευθυντή μου κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω τον χώρο γύρω μου να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων μας και των φοιτητών ενήργησα όπως θα έπρεπε να ενεργήσω. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα», ανέφερε η ανθυπαστυνομικός μιλώντας στον Alpha.