Netflix Tudum: Witcher Season 3 το 2023 και όλες οι ανακοινώσεις του event για τις σειρές που έρχονται (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Netflix Tudum: Witcher Season 3 το 2023 και όλες οι ανακοινώσεις του event για τις σειρές που έρχονται (vids)
Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο livestream του Netflix για τις παραγωγές που έρχονται.

Για δεύτερη σεζόν, το Netflix διοργάνωσε ένα online events με την ονομασία Tudum και παρουσίασε όλες τις σημαντικές παραγωγές που έρχονται σε επίπεδο σειρών, ταινιών, αλλά και games. Ας δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές τις ανακοινώσεις.

Η Jennifer Lopez ως εκτελέστρια στο The Mother
Η Jennifer Lopez συμμετέχει στη νέα παραγωγή The Mother του Netflix. Εκεί παίζει το ρόλο της εκτελέστριας που βγαίνει από την παρανομία και προσπαθεί να προστατέψει την κόρη που εγκατέλειψε πριν χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2023 η τρίτη σεζόν του The Witcher
Η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher ανακοινώθηκε πως θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2023 και όχι νωρίτερα. Υπενθυμίζεται πως πήγε λίγο πίσω σε επίπεδο προγράμματος, κυρίως λόγω κάποιας ασθένειας του Herny Cavil, αλλά και κάποιων άλλων δυσκολιών που αντιμετωπίστηκαν στα γυρίσματα.

Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα του The Witcher: Blood Origin
Η σειρά prequel για το The Witcher έρχεται και πλέον έχουμε και ημερομηνία. Το Netflix δεν παρουσίασε κάποιο νέο trailer, αλλά αποκάλυψε πως η νέα παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο.

H Gal Gadot στο κατασκοπευτικό θρίλερ Heart of Stone
H Gal Gadot έρχεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κατασκοπευτικό θρίλερ Heart of Stone, στο οποίο συμμετέχουν και οι Jamie Dornan και Alia Bhatt. Στο νέο video που βλέπουμε έχουμε έντονες σκηνές δράσης και τρόμου.. Η παραγωγή αναμένεται το 2023 στο Netflix.

To χέρι-κατοικίδιο της οικογένειας Addams στο Wednesday
To Netflix έχει ήδη ανακοινώσει τη σειρά Wednesday που είναι αφιερωμένη στην κόρη της οικογένειας Addams και πλέον έχουμε ένα νέο trailer. Στο νέο υλικό βλέπουμε ξανά την Jenna Ortega ως Wednesday Addams, αλλά μαζί της έχουμε και το Thing, το μυστηριώδες χέρι-κατοικίδιο. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στο Netflix.

Νέες ματιές στο Pinocchio του Guillermo del Toro
Ο Guillermo del Toro ετοιμάζει μια δική του εκδοχή για την ιστορία του Πινόκιο και η νέα live-action σειρά έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Το νέο clip που δημοσιεύτηκε μάς δείχνει μερικές ακόμη στιγμές από τη διαδικασία παραγωγής που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου.

Trailer για το Enola Holmes 2
Η συμμορία επιστρέφει με τη συνέχεια του Enola Holmes. Millie Bobby Brown και Henry Cavill επιστρέφουν, με την πρώτη να είναι πλέον πιο έτοιμη ως ντετέκτιβ. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Ακυκλοφόρητο υλικό από το Squid Game
Κι ενώ αναμένουμε όλοι με αγωνία το δεύτερο κύκλο επεισοδίων για το Squid Game, το Netflix δημοσίευσε και ένα νέο trailer με ακυκλοφόρητο υλικό από τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί.