Επιβάτες σε αεροπλάνο άκουσαν τον πιο περίεργο ήχο: Σάστισε το πλήρωμα

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Επιβάτες σε αεροπλάνο άκουσαν τον πιο περίεργο ήχο: Σάστισε το πλήρωμα
Οι επιβάτες μιας πτήσης άκουσαν κάτι εντελώς παράξενο στα μεγάφωνα, με τις αεροσυνοδούς και τους πιλότους να μην μπορούν να δώσουν εξήγηση.

Χαμό προκάλεσε στον μαγικό κόσμο του Tik Tok, το βίντεο που ανέβασε ένας χρήστης από μια περίεργη εμπειρία που είχε σε πρόσφατη πτήση του. Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο βίντεό του Emerson Collins, ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης του, άκουσαν στα μεγάφωνα του αεροπλάνου έναν ήχο που έμοιαζε με οργασμό.

Αυτός ο ήχος ακουγόταν συνέχεια όση ώρα το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα, με τις αεροσυνοδούς και τους πιλότους να μην μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στο βίντεο του Collins μάλιστα φαίνεται μια αεροσυνοδός να πηγαίνει να μιλήσει στο ακουστικό του αεροπλάνου, ανακοινώνοντας στους επιβάτες πως το πλήρωμα προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά, ακόμη και μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς έγινε όλο αυτό. Όπώς φάνηκε πάντως στις απαντήσεις που άφησαν οι χρήστες του Tik Tok στο βίντεο, το οποίο ξεπέρασε τις 700.000 προβολές, η περίπτωση του Collins δεν ήταν μοναδική. Ένας επιβάτης της εταιρείας American Airlines έζησε αντίστοιχο περιστατικό, κάνοντας τους περισσότερους να μιλούν για χακάρισμα.

@emersoncollins1

Weirdest. Flight. EVER!

♬ original sound - Emerson Collins

Μένει να αποδειχθεί βέβαια πώς κάποιος κατάφερε να χακάρει το σύστημα μιας τόσο μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.