Η Παπουτσάκη πήγε στην ΕΡΤ με δύο δεξιά παπούτσια: «Πρόσφατα πήγα και σε λάθος παράσταση» (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google H Κατερίνα Παπουτσάκη μάλλον δεν είναι και τόσο καλή περίοδο, καθώς πήγε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Δύο στις 10» με δύο δεξιά παπούτσια.
Σε κακό... φεγγάρι μάλλον είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και πέφτει σε γκάφες που έρχονται η μία μετά την άλλη.
Η τελευταία της έγινε το πρωί του Σαββάτου όταν και πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» που έκανε πρεμιέρα σήμερα.
Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν ξεκίνησε από το σπίτι της με δύο δεξιά παπούτσια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φορέσει αυτά της Ζωής Κρονάκη, σχολιάζοντας: «Ξεπερνάω τον εαυτό μου».
Μάλιστα, όπως επεσήμανε πρόσφατα πήγε σε λάθος παράσταση και το κατάλαβε όταν μπήκε ένας ηθοποιός που δεν ήταν αυτός που περίμενε οτι θα δει.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Διπλή «αυτοκτονία» στο Deal, γλίτωσε την πτώχευση ο τραπεζίτης: Τράβαγαν τα μαλλιά τους οι παίκτες (vid)
- Τραγωδία στο Γκάζι: Μεθυσμένοι θαμώνες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο που ενόχλησε τις κοπέλες τους
- Η αφιέρωση του Θ. Παπακωνσταντίνου στους Εξαρχειώτες: «Εκεί που περπάτησε ο Άσιμος και η Γώγου» (vid)