Η Δούκισσα Νομικού είχε προαναγγείλει την παραίτησή της, αλλά κανείς δεν το είχε καταλάβει (vid)

Newsroom
Η Δούκισσα Νομικού είχε προαναγγείλει την παραίτησή της, αλλά κανείς δεν το είχε καταλάβει (vid)
Η Δούκισσα Νομικού είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την αποχώρησή της, λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η παραίτησή της.

Από χθες επικρατεί αναστάτωση στον ΑΝΤ1 μετά την διαρροή της είδησης για την παραίτηση της Δούκισσας Νομικού από τον ρόλο που είχε στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο λόγος που οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο δεν έχει ξεκαθαριστεί, καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οφείλεται στα χαμηλά νούμερα, ενώ άλλες πως ευθύνεται η συνεργασία με τον έτερο παρουσιαστή.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως, είναι πως οι υπεύθυνοι του προγράμματος του καναλιού, έχουν πέσει πάνω της για να δουν τι θα γίνει και τι μέλλον θα έχει η υπόθεση αυτή. Η παραίτησή της, ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει της Δευτέρας που το «Πρωινό» θα ξαναμπεί στο πλατό.

Η προαναγγελία

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, η απόφαση αυτή της Δούκισσας Νομικού ήταν κάτι που μάλλον το επεξεργαζόταν καιρό και το είχε πει στην Λίτσα Πατέρα. Κάτι που εκ των υστέρων μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το παρακάτω video.

Σε αυτό, την ώρα που η γνωστή αστρολόγος μιλούσε για τους Σκορπιούς λέγοντας πως έχουν διλήμματα «να μείνω ή να φύγω», η Δούκισσα Νομικού αντέδρασε σα να μιλούσε για εκείνη, κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι της.

Δείτε το video...