Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Προσπάθησε να πέσει από μπαλκόνι ύψους 36 μέτρων και την τελευταία στιγμή τον έπιασε γείτονας

Newsroom
Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Προσπάθησε να πέσει από μπαλκόνι ύψους 36 μέτρων και την τελευταία στιγμή τον έπιασε γείτονας
Χάρη στην άμεσα επέμβαση των γειτόνων του ένας άνδρας στη Ρωσία κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Σταυρούπολη της Ρωσίας «κόβει» την ανάσα. Ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει από τον 11ο όροφο μιας πολυκατοικίας, αλλά χάρη στην παρέμβαση ενός γείτονα κατάφερε να σωθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας είχε έναν άγριο καβγά με την κοπέλα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, φέρεται αρχικά να προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι (36 μέτρα ύψος) αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, τις προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Όταν οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά βγήκαν στο κοινόχρηστο μπαλκόνι και εκείνη τη στιγμή ο άνδρας σκαρφάλωσε για να πέσει από κάτω. Τότε ένας γείτονας τον τράβηξε την τελευταία στιγμή από το ένα χέρι και με την βοήθεια των άλλων γειτόνων τον τράβηξαν και πάλι πάνω.

Ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ακόμα και όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, τους οποίους έβρισε. Στη συνέχεια προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του. Όσο αφορά την κακοποιημένη σύντροφό του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.