Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω» (vid)

Newsroom
Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω» (vid)
O ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια άβολη στιγμή που είχε και είπε στην Ελένη Φουρέιρα να μην τον φιλήσει.

O ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιάννης Χατζηγεωργίου, παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρωινό μας».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σ' ένα περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα, για το πρώτο του γυμνό στην τηλεόραση αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor.

«Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor, γιατί τους αγαπούσα όλους πάρα πολύ. Επηρέασε αρκετά τη δουλειά μου στο θέατρο, αλλά και πάλι υπήρχαν προτάσεις. Σίγουρα επηρεάζει γιατί όπως και να το κάνεις δημιουργεί μια αστάθεια. Με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο. Με πλήγωσε λίγο που χαθήκαμε γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Έχω κρατήσει επαφές με την Ναυσικά και τον Απόστολο Ρουβά», ανέφερε για το Survivor.

«Είχα πει στην Φουρέιρα να μην με φιλήσει»

«Άβολη στιγμή πάνω στη σκηνή είχα μόνο όταν είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση στο 80s the musical. Ήμασταν αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και της λέω μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω», ανέφερε για άβολη στιγμή κατά την διάρκεια της καριέρας του.

«Είχα κάνει γυμνό στο Ταμάμ, 100% γυμνό. Βάλαμε φατσούλα στο ακατάλληλο σημείο. Μου είχαν πει ότι "πρέπει να βγεις από το μπάνιο και θα σου βάλουμε σπασουάρ". Το θέμα είναι ότι το σπασουάρ είχε καθυστερήσει πολύ και λέω αφήστε τα όλα, δεν προλαβαίνουμε, πάμε έτσι όπως είμαστε. Η Λίλα Μπακλέση είχε πει την ατάκα "Είδα τον Γιάννη με όλα του τα μεγαλεία"», ανέφερε.