Το Eurojackpot ήρθε στην Ελλάδα: Η νέα πανευρωπαϊκή λοταρία μοιράζει από 10 έως και 120 εκατ

Newsroom
Το Eurojackpot ήρθε στην Ελλάδα: Η νέα πανευρωπαϊκή λοταρία μοιράζει από 10 έως και 120 εκατ
Η Ελλάδα μέσω του ΟΠΑΠ γίνεται η 19η χώρα στην Ευρώπη στην οποία θα γίνεται η κλήρωση του Eurojackpot.

Ακόμα ένα τυχερό παιχνίδι αναμένεται να προσθέσει στο ενεργητικό του σήμερα, ο ΟΠΑΠ, στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την εταιρική διακυβέρνηση των ΔΕΚΟ, καθώς εκεί περιελαμβάνεται διάταξη για την αδειοδότηση του Eurojackpot. Την επίγεια δηλαδή διεξαγωγή στην Ελλάδα του αριθμοπαιχνιδιού που διοργανώνεται σε χώρες της Ευρώπης από την Eurojackpot Cooperation.

Συνολικά οι άλλες 18 που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής: Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία.

Στόχος του τυχερού παιχνιδιού είναι οι παίκτες να βρουν τους νικητήριους αριθμούς σε σύνολο 50, όπως και δύο ακόμη σε σύνολο 12, με κάθε στήλη να κοστίζει 2 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα κέρδη που μοιράζει το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι αρκετά μεγάλα, καθώς ξεκινούν από τα 10 εκατομμύρια και φτάνουν ακόμα και τα 120 εκατομμύρια, όπως έγινε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα ένας Δανός, στις 22 Ιουλίου κέρδισε το συγκεκριμένο ποσό, ενώ τον Μάιο του 2022 ένας Γερμανός είχε κερδίσει 110 εκατομμύρια.

tzak_pot

Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.