Δάγκωσε τον γείτονά του στην μύτη και του έκοψε κομμάτι της, για την θέση του κάδου σκουπιδιών

Newsroom
Δάγκωσε τον γείτονά του στην μύτη και του έκοψε κομμάτι της, για την θέση του κάδου σκουπιδιών
Δάγκωσε τον γείτονα σε αυτί και μύτη σε χωριό του Πηλίου για έναν κάδο σκουπιδιών.

Επιτέθηκε στον γείτονά του σε παραλιακό χωριό του Πηλίου και του δάγκωσε το αυτί και τη μύτη, κόβοντας μάλιστα και ένα κομμάτι της…

Το απίστευτο περιστατικό, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr συνέβη στις 19 Ιουλίου του 2020 και χθες ο δράστης της επίθεσης, 57 ετών, επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 23 Απριλίου του 2023, λόγω παρέλευσης του ωραρίου εργασίας της γραμματέως του δικαστηρίου. Ο 57χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται ότι είχε επιτεθεί σε 67χρονο γείτονά του, για έναν κάδο απορριμμάτων και συγκεκριμένα για τη θέση στην οποία έπρεπε να βρίσκεται ο κάδος…

Το περιστατικό είχε συμβεί πρωί Κυριακής, τον Ιούλιο του 2020 στην Κάτω Γατζέα. Ο 57χρονος διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση του κάδου απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε, και τον δάγκωσε στο χέρι, στο αυτί και στη μύτη, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι.

Το θύμα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είχε καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, είχαν μιλήσει για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που είχε γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 67χρονου ήταν μεγάλη και χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές.