Πήρε το δίπλωμα νύχτα: Οδηγός Land Rover καβάλησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έγινε viral (vid)

Newsroom
Πήρε το δίπλωμα νύχτα: Οδηγός Land Rover καβάλησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έγινε viral (vid)
Παρότι το τζιπ δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός το έριξε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σε ένα ανεκδιήγητο τροχαίο στην Αγγλία.

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα έγινε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Νότιο Γιορκσάιρ. Όπως φαίνεται από πλάνα που απαθανάτισαν οι κάμερες ασφαλείας, ένα Land Rover Discovery χτύπησε ένα παρκαρισμένο Renault Clio με αποτέλεσμα να το καβαλήσει με τις δύο αριστερές του ρόδες.

Το τζιπ συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει και το όχημα που βρισκόταν μπροστά από το Clio. Το Land Rover αναποδογύρισε κατά το ήμισυ με την δεξιά του πλευρά να ακουμπάει στην άσφαλτο.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 240.000 προβολές με δεκάδες σχόλια, καθώς οι χρήστες αδυνατούν να πιστέψουν πως ο οδηγός με τόσο χαμηλή ταχύτητα κατάφερε να προκαλέσει τέτοιο πανικό.

«Καλά, πώς το κατάφερε αυτό ο οδηγός;», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος σχολίασε: «Πώς, μα πώς; Ολόκληρος δρόμος και κατάφερε να τρακάρει;». Ευτυχώς πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία του Γιορκσάιρ δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από την ανατροπή του τζιπ.