Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα, θα τους συναντήσω δεν μπορεί» (vid)

Newsroom
Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα, θα τους συναντήσω δεν μπορεί» (vid)
«Έχουμε κάνει πολλές και σπουδαίες ταινίες μαζί, ήταν σπουδαίος συνάδελφος και φοβερός φίλος», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τον Κώστα Καζάκο.

Για τον φίλο και συνάδελφό της Κώστα Καζάκο που «έφυγε» από τη ζωή, μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Αναφέρθηκε και στους άλλους συναδέλφους της που πέθαναν και τόνισε πως είναι τραγικό, έχουν φύγει όλοι.

«Είναι τόσο επανάληψη πια αυτό. Έχω χάσει όλους τους κινηματογραφικούς παρτενέρ μου. "Έφυγε" ο Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Έφυγαν όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους. Είμαι ολομόναχη. Νιώθω ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει κι αποχαιρετώ με τη φράση εις το επανιδείν. Πια φτάνει η ώρα. Θα τους συναντήσω δεν μπορεί. Έχουν φύγει όλοι» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Έχουμε κάνει πολλές ασπρόμαυρες ταινίες μαζί. Τρομερός συνάδελφος και φίλος αγαπημένος από πολύ παλιά γιατί ήμουν φίλη με την πρώτη του γυναίκα, τη Νερίνα Λυμπεροπούλου. Από τότε είμαστε φίλοι… Δεν έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Κώστα και την Τζένη. Ήμουν πολύ φίλη με την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε ταυτόχρονα να είναι και δάσκαλος και μαθητής» πρόσθεσε η ηθοποιός.