Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη» (vid)

Newsroom
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη» (vid)
Η ηθοποιός τόνισε πως πρέπει πρώτα να αποφανθεί η δικαιοσύνη για όλες αυτές τις καταγγελίες.

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» τη Δευτέρα (12/9) και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, αλλά και για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα στην ουσία έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους. Ναι μεν, να ρίχνουμε τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορεί να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται, άλλο ρίχνω τα φώτα κι άλλο να κυνηγάμε το τι κάνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι και στον κήπο τους είναι κάθε μέρα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους ρε φίλε. Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου;».

«Να τους λυπηθώ ναι, αλλά να μην λυπηθώ τις γυναίκες τις οποίες έχει κακοποιήσει;», την ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Γιώργο να το πει η δικαιοσύνη αυτό. Ούτε εγώ, ούτε εσύ. Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις ανάλογες γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς», σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.