Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ στα Πατήσια για παιδική πορνογραφία

Newsroom
Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ στα Πατήσια για παιδική πορνογραφία
Σε βάρος του 62χρονου παρουσιαστή σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο φερόμενος δράστης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

Ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου. Σε αυτή υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα ο άγνωστος μέχρι εκείνη την ώρα αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δυο ανήλικων αδερφών της 22χρονης χωρίς η μια να γνωρίζει για την άλλη. Μάλιστα με τη μια αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύθηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθη άτομο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων (4) ανηλίκων.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, προχθές (7.9.2022) στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, - 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “ usb ” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας».