Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες του ατυχήματος στο Allou Fun Park (vid)

Newsroom
Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες του ατυχήματος στο Allou Fun Park (vid)
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα στο Allou Fun Park.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά. Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή, η βάρκα δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

O αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις συνθήκες του ατυχήματος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Οι αρχικές αναφορές για «πρόβλημα στην αντλία»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που μετέβησαν αρχικά στην κλήση που έγινε το βράδυ του ατυχήματος, ανέφεραν ότι ο εκπρόσωπος του λούνα παρκ τους ενημέρωσε από την αρχή ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με την στάθμη του νερού αλλά και την αντλία του.

Άρα είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζουν τέτοιες λεπτομέρειες από την αρχή, καθώς και η ταχύτητα με την οποία έδωσε ο υπάλληλος αυτή την πληροφορία, έκανε την αστυνομία να πιστεύει ότι μπορεί να είχε υπάρξει κι άλλη βλάβη, ίσως παλαιότερα.

Για το σημείο του ατυχήματος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι στο συγκεκριμένο σημείο το νερό αρχίζει να αναβλύζει -λειτουργώντας σαν φρένο- και η αντλία όπου εκεί παρέχει το νερό, μάλλον είχε κάποια μηχανική βλάβη ή κάποια διακοπή ρεύματος.

Αντιθέτως στο άλλο παρόμοιο σημείο της διαδρομής του βαγονέτου η αντλία φαίνεται ότι λειτουργούσε κανονικά και γι' αυτό ακριβώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα σε αυτό το σημείο της διαδρομής.