Επιβάτης ντουμάνιασε το αεροπλάνο σε πτήση για Μπαλί και προκάλεσε ταξιδιωτικό χάος (vid)

Newsroom
Επιβάτης ντουμάνιασε το αεροπλάνο σε πτήση για Μπαλί και προκάλεσε ταξιδιωτικό χάος (vid)
Αποφάσισε πως ήταν καλή ιδέα να ανάψει τσιγάρο, αλλά έφυγε υπό τη συνοδεία της ασφάλειας.

Τεράστια σύγχυση και καθυστέρηση προκάλεσε ένας ανεγκέφαλος μέσα στο αεροπλάνο, σε πτήση από την Αυστραλία για το Μπαλί, καθώς αποφάσισε πως ήταν καλή ιδέα να ανάψει τσιγάρο μέσα στην καμπίνα και να το ντουμανιάσει, με αποτέλεσμα να ανάψουν όλα τα κουμπιά.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok και απεικονίζει τις… συνέπειες. Το «μετά». Τους άντρες της αστυνομίας που έχουν μπει στο αεροπλάνο και συνοδεύουν έξω από το αεροσκάφος τον ανεγκέφαλο.

@sineadmerrett This guys thinks a delayed flight means he can light a dart on the plane 🥹🥲 no bali vacay for you now x #bali #delayedflight #byebye #fyp ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

Όλη αυτή η ενέργεια βέβαια, δεν ντουμάνιασε μόνο το αεροπλάνο, αλλά προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση. Το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί από Μελβούρνη, ωστόσο έμεινε καθηλωμένο για τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο και τελικά έφυγε στις 7 το απόγευμα.

Πολλοί έσπευσαν να επισημάνουν την πινακίδα που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του. Δεν είναι και πολλές μέσα σε ένα αεροπλάνο. Μία για τη ζώνη και μία για το ότι απαγορεύεται το τσιγάρο.

Εκπρόσωπος της Jetstar σε δήλωση μέσω του news.com.au ανέφερε το προφανές: «Το κάπνισμα, το άτμισμα ή η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν επιτρέπεται σε κανένα αεροσκάφος της Jetstar και σε τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων της Αυστραλίας».