Το μυθικό video με τον Σαλιαρέλη να διαγράφει τα χρέη του στον Συρίγο είναι το viral του μήνα (vid)

Newsroom
Το μυθικό video με τον Σαλιαρέλη να διαγράφει τα χρέη του στον Συρίγο είναι το viral του μήνα (vid)
Από χθες γίνεται χαμός στα social media με το video από το 1991 με τον Αργύρη Σαλιαρέλη να διαγράφει από την λίστα του Φίλιππου Συρίγου τα χρέη που είχε.

Έχουν περάσει 31 χρόνια από εκείνη την ημέρα που ο Αργύρης Σαλιαρέλης είχε δώσει στο Mega και στον Φίλιππο Συρίγο μία από τις πιο cult συνεντεύξεις της ελληνικής τηλεόρασης...

Ένας χρήστης του Twitter λοιπόν, «ξέθαψε» το video που έχει ανέβει στο Youtube από την Αργύρη Κωστούρο και έκοψε το κομμάτι που ο αείμνηστος δημοσιογράφος έχει μπροστά του μία λίστα με τα χρέη του έκπτωτου προέδρου του Ολυμπιακού.

Εκείνος ακούγοντας ονόματα και ποσά, διαγράφει το ένα μετά το άλλο, λέγοντας ατάκες «δεν του χρωστάω», «δεν του χρωστάω, να έρθει να μου τα ζητήσει», «δεν χρωστάω, τα έχω πληρώσει», «όχι δεν τα χρωστάω», «είναι ντροπή να μου λέει οτι χρωστάω».

Κάτι που ο «Jim Mongoose» που το ανέβασε στο Twitter το παρομοίωσε με την κατάσταση που θα βρεθούν πολλοί κατά την διάρκεια του χειμώνα, με την συσώρρευση των λογαριασμών.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα σχόλια από κάτω γίνεται χαμός, με πολλούς να επαναφέρουν στην μνήμη τους εκείνη την μυθική συνέντευξη και άλλους να... εντυπωσιάζονται από τον Αργύρη Σαλιαρέλη...