Τρομακτικό βίντεο στην Πάτρα: Έκαναν κόντρες στο αντίθετο ρεύμα, κόρναρε πανικόβλητος οδηγός νταλίκας (vid)

Newsroom
Τρομακτικό βίντεο στην Πάτρα: Έκαναν κόντρες στο αντίθετο ρεύμα, κόρναρε πανικόβλητος οδηγός νταλίκας (vid)
Οδηγός ήταν στο αντίθετο ρεύμα την ώρα της κόντρας, με αποτέλεσμα να βρεθεί φάτσα με μία νταλίκα.

Ένα πραγματικά σοκαριστικό video από την Πάτρα, έφερε στην δημοσιότητα το Pelop.gr και αναδεικνύει το πρόβλημα που υπήρχε στο περιφερειακό της πόλης, όπου υπάρχουν καταγγελίες για κόντρες που γίνονται, με αποτέλεσμα να οδηγοί όσων συμμετέχουν σε αυτές και περαστικών, να είναι σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ασυδοσία των συγκεκριμένων νεαρών έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο που δεν διστάζουν να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ακόμα και κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο, αψηφώντας όχι μόνο τον προφανή κίνδυνο για τη ζωή τους, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς, οι οποίοι κινούνται κανονικά στην πορεία τους.

Τα συγκεκριμένα ανατριχιαστικά βίντεο έχουν ληφθεί πλησίον της εξόδου προς Εγλυκάδα, με τους μηχανόβιους να τρέχουν κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με ταχύτητα που φαίνεται να αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ πραγματικό δέος προκαλεί ένα από αυτά, το οποίο δείχνει «κοντράκια» να κινείται αντίθετα και να περνάει ατάραχος δίπλα από νταλίκα! Μάλιστα αυτό το έκανε, όχι από την δεξιά πλευρά της, αλλά από την αριστερή.