Μπέζος: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό άνοιγμα, έτσι ήταν και παλιά και είδαμε την κατάληξη» (vid)

Newsroom
Μπέζος: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό άνοιγμα, έτσι ήταν και παλιά και είδαμε την κατάληξη» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε για όλα, αλλά και για την νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το θέατρο, την εκπομπή που θα παρουσιάσει και παράλληλα εξηγεί γιατί δεν δίνει ποτέ συμβουλές.

Αναφέρθηκε την καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Θερμοφοριάζουσες» αλλά και στο γεγονός ότι φέτος δεν θα συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα βρεθεί φέτος σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή καθώς θα αναλάβει την παρουσίαση μίας μουσικής εκπομπής.

«Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή που έχει να κάνει με το τραγούδι, αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, δεν είναι τόσο εκτονωτική, θα είναι μια εκπομπή "δωματίου", να το πω έτσι. Έχει να κάνει με τα τραγούδια που θα ήθελαν να πουν οι καλεσμένοι και δεν έχουν πει μέχρι τώρα. Με ενδιαφέρει να δημιουργηθεί μια εκπομπή πολύ ιδιαίτερη, πάνω στην καλή μουσική και στον καλό στίχο και όχι στις ανοησίες. Και επιμένω σ' αυτό», εξήγησε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική η εκπομπή, για να μη «μένουμε στα ίδια και τα ίδια».

«Δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο σε σειρά. Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Θέλει προσοχή. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ παλιάς σειράς» προσέθεσε.

«Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν σε εμποδίζει η δουλειά να συνδυάσεις, σε εμποδίζει ο εαυτός σου... Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες που ξέρουμε όλοι. Τα ριάλιτι είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν τα παρακολουθώ» κατέληξε για το ίδιο θέμα.