Τρελό «γλέντι» στη ρωσίδα influencer που έκοψε την πανάκριβη τσάντα της μετά τις κυρώσεις της Δύσης, αλλά τώρα ποζάρει με καινούρια: «Είσαι αξιολύπητη»

Newsroom
Τρελό «γλέντι» στη ρωσίδα influencer που έκοψε την πανάκριβη τσάντα της μετά τις κυρώσεις της Δύσης, αλλά τώρα ποζάρει με καινούρια: «Είσαι αξιολύπητη»
Η 42χρονη Victoria Bonya που αποθεώνει τον Πούτιν και κατηγορεί τη Δύση, αλλά ζει στο Μονακό, υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα και πλέον την… «γλεντάνε»!

Αυτό σίγουρα δεν πήγε καλά για τη ρωσίδα influencer που λατρεύει τον Πούτιν και δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και με μπλουζάκια που έχουν το πρόσωπό του.

Η 42χρονη Victoria Bonya, η οποία βέβαια επιμένει να ζει με τον δυτικό τρόπο και στο πριγκιπάτο του Μονακό, παρά τα όσα υποστηρίζει υπέρ του καθεστώτος Πούτιν, μετά τις κυρώσεις της Δύσης είχε παρουσιαστεί έξαλλη κόβοντας- σε βίντεο που «ανέβασε» στο instagram- την πανάκριβη τσάντα της chanel.

Είχε πει μάλιστα: «Αν δεν σέβεται η chanel house τους πελάτες της, γιατί να σεβαστούμε εμείς τη chanel;». Η chanel ήταν μία από τις πάρα πολλές δυτικές εταιρείες που απέσυρε τα προϊόντα και την επιχειρηματική δραστηριότητά της από τη Ρωσία, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Bonya όμως, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες δείχνοντας τον πανάκριβο και δυτικό τρόπο διαβίωσης της, πιάστηκε σε μία φωτογραφία να έχει μια (καινούρια) τσάντα… chanel.

Στα σχόλια έγινε το έλα να δεις…

Κάποιος την χαρακτήρισε «αξιολύπητη», άλλος την είπε «αηδιαστική», ενώ πολλοί προτίμησαν τον δρόμο της ειρωνείας γράφοντάς της: «Τι έγινε Victoria, επέστρεψε η chanel στη Ρωσία;» ή «Bonya, από πού αγοράζεις τσάντες chanel;». Ουπς…