Τρελό «γλέντι» στη ρωσίδα influencer που έκοψε την πανάκριβη τσάντα της μετά τις κυρώσεις της Δύσης, αλλά τώρα ποζάρει με καινούρια: «Είσαι αξιολύπητη»
Αυτό σίγουρα δεν πήγε καλά για τη ρωσίδα influencer που λατρεύει τον Πούτιν και δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και με μπλουζάκια που έχουν το πρόσωπό του.
Η 42χρονη Victoria Bonya, η οποία βέβαια επιμένει να ζει με τον δυτικό τρόπο και στο πριγκιπάτο του Μονακό, παρά τα όσα υποστηρίζει υπέρ του καθεστώτος Πούτιν, μετά τις κυρώσεις της Δύσης είχε παρουσιαστεί έξαλλη κόβοντας- σε βίντεο που «ανέβασε» στο instagram- την πανάκριβη τσάντα της chanel.
Είχε πει μάλιστα: «Αν δεν σέβεται η chanel house τους πελάτες της, γιατί να σεβαστούμε εμείς τη chanel;». Η chanel ήταν μία από τις πάρα πολλές δυτικές εταιρείες που απέσυρε τα προϊόντα και την επιχειρηματική δραστηριότητά της από τη Ρωσία, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
Η Bonya όμως, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες δείχνοντας τον πανάκριβο και δυτικό τρόπο διαβίωσης της, πιάστηκε σε μία φωτογραφία να έχει μια (καινούρια) τσάντα… chanel.
Στα σχόλια έγινε το έλα να δεις…
Κάποιος την χαρακτήρισε «αξιολύπητη», άλλος την είπε «αηδιαστική», ενώ πολλοί προτίμησαν τον δρόμο της ειρωνείας γράφοντάς της: «Τι έγινε Victoria, επέστρεψε η chanel στη Ρωσία;» ή «Bonya, από πού αγοράζεις τσάντες chanel;». Ουπς…
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ρουμανία: Βυθίζουν φορτία με πέτρες στον Δούναβη για να σώσουν τον πυρηνικό σταθμό της χώρας
- Ο Δούναβης «αποκάλυψε» αρχαία γέφυρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου: Εμφανίστηκαν τα θεμέλια μετά την πτώση της στάθμης του νερού
- Συναγερμός στη Χώρα των Βάσκων: Έκλεισαν παραλίες λόγω εισβολής πορτογαλικών καραβελών – Πάνω από 100 τσιμπήματα σε μία ημέρα