Ο Trannos είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα: Ξηλώθηκε η μηχανή από Ι.Χ (vid)

Newsroom
Ο Trannos είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα: Ξηλώθηκε η μηχανή από Ι.Χ (vid)
Σοβαρό τροχαίο είχε τα αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Trannos με το τζιπ που οδηγούσε.

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων, ένα εκ των οποίων ήταν το τζιπ που οδηγούσε ο Trannos, έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Βούλα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στο ύψος της Καλύμνου, δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως από την σύγκρουση που έγινε υπήρξαν εγκλωβισμοί οδηγών μέσα στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για να βγουν από αυτά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σε ένα από τα videos που κυκλοφορούν από το σημείο, φαίνεται ένα από τα αυτοκίνητα που έχει διαλυθεί κυριολεκτικά, ενώ έχει ξεκολλήσει η μηχανή του.

Η ανακοίνωση για Trannos

Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος έγραψε στο Instagram: «Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης».

Ομλε

Στη συνέχεια, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Ο Trannos θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το ενδιαφέρον».
Όμλε