Πορτιέρης ξάπλωσε με τη μια πεζοναύτη που του είπε: «Είμαι εκπαιδευμένος εκτελεστής, μπορώ να σε σκοτώσω» (vid)

Newsroom
Πορτιέρης ξάπλωσε με τη μια πεζοναύτη που του είπε: «Είμαι εκπαιδευμένος εκτελεστής, μπορώ να σε σκοτώσω» (vid)
Ο πεζοναύτης φαινόταν εντελώς εκνευρισμένος, μιλούσε έντονα και έκανε κινήσεις με τα χέρια του και πορτιέρης ενώ φαινόταν να τον ακούει ήρεμος, ξαφνικά του έριξε μπουνιά.

Ένα περιστατικό δικάστηκε στην Αυστραλία για έναν τσακωμό ανάμεσα σε δυο άνδρες, ωστόσο κατά την διάρκεια της ακρόασης ακούστηκαν απίστευτα σκηνικά.

Συγκεκριμένα, ένας Αμερικανός πεζοναύτης έπεσε νοκ άουτ από έναν Αυστραλό, αφού ο Αμερικανός φέρεται να ισχυρίστηκε: «Θα μπορούσα να σε σκοτώσω, είμαι εκπαιδευμένος δολοφόνος».

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προβλήθηκε στο δικαστήριο και έδειχνε τον άνδρα της ασφαλείας νυχτερινού μαγαζιού, Χέιντεν Ρόμπερτ Μπρους Σάμερς και τον πεζοναύτη Γκλεν Τόμασον έξω από το κέντρο διασκέδασης Monsoons στο Ντάργουιν τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου 2021.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος είναι η ντροπή της ημέρας

Όπως φαίνεται στο βίντεο συνομιλούν, ωστόσο ο πεζοναύτης φαίνεται να είναι εκνευρισμένος και να κουνάει συνεχώς τα χέρια του. Τότε ξαφνικά ο πορτιέρης τον ρίχνει κάτω με μια μπουνιά.

Στην συνέχεια, ενώ πεζοναύτης έχει πέσει αναίσθητος, ο άνδρας της ασφάλειας πάει να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο.

Ο κ. Σάμερς δήλωσε αθώος για την παράνομη πρόκληση σοβαρής βλάβης στον κ. Thomason για λόγους αυτοάμυνας. «Το χτύπημα που έπληξε τον κ. Τόμασον ήταν παράνομο καθώς δεν ήταν δικαιολογημένο», ανέφερε ο δικαστής, σύμφωνα με το NT News .

«Μια γροθιά μπορεί να σκοτώσει. Αυτό ήταν ένα ρίσκο και αυτός ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να πάρει αυτό το ρίσκο. Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον Τόμασον, αλλά δεν έγινε, ευτυχώς, λόγω ιατρικής παρέμβασης. Δεν του άξιζε να του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν του άξιζε να του ασκηθεί βία, μπορεί να του άξιζε ένα σπρώξιμο, αλλά δεν του άξιζε ένα χτύπημα σαν αυτό που τον έριξε αναίσθητο», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Peter Maley επέμεινε ότι ο κ. Σάμερς ενήργησε σε αυτοάμυνα. «Όλοι οι μάρτυρες έδωσαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι ο Αμερικανός πεζοναύτης ήταν επιθετικός και εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις», είπε ο κ. Maley στο δικαστήριο.

«Ο πεζοναύτης δεν έφευγε ούτε ηρεμούσε και ότι φώναξε και ούρλιαζε. Όλοι θυμούνται πως έλεγε "θα μπορούσα να σε σκοτώσω, είμαι εκπαιδευμένος δολοφόνος, είμαι πεζοναύτης των ΗΠΑ"», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.