Ισπανός παπαράτσι: «Η Σακίρα είχε κρυφή σχέση με τον Ναδάλ, πριν γνωρίσει τον Πικέ»

Newsroom
Ισπανός παπαράτσι: «Η Σακίρα είχε κρυφή σχέση με τον Ναδάλ, πριν γνωρίσει τον Πικέ»
Ένας Ισπανός παπαράτσι υποστήριξε πως η τραγουδίστρια είχε σχέση με τον τενίστα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ξεκάθαρα το όνομά του.

Είχε η Σακίρα κρυφή σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ;

Αυτό υποστηρίζει ο Ισπανός παπαράτσι, Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος είναι εκείνος που δημοσίευσε φωτογραφίες του Πικέ με την νέα του σύντροφο, Κλάρα Τσία. Αν και όλοι περίμεναν πως θα τραβούσε τα βλέμματα ο ποδοσφαιριστής με την νέα σύντροφό του, ωστόσο η τραγουδίστρια είναι εκείνη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Έτσι η νέα αυτή φήμη, σχετικά με τον Ναδάλ, είναι στις πρώτες ειδήσεις των ξένων ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Ισπανός παπαράτσι, ανέφερε ότι η Σακίρα είχε κρυφό δεσμό με τον Ραφαέλ Ναδάλ, πριν γνωρίσει τον Πικέ, χωρίς βέβαια να πει το όνομα του τενίστα, αλλά τον «φωτογράφισε».

«Μπορώ να πω ότι η Shakira έκανε ένα βίντεο κλιπ με τον Alejandro Sanz, αλλά δεν ''έμπλεξε''' μαζί του», ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή America Noticias.

«Έμπλεξε με κάποιον εξίσου ή πιο διάσημο», ανέφερε. Ο παρουσιαστής της εκπομπής τον παρακάλεσε να αποκαλύψει το όνομα κι εκείνος είπε: «Είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας».
Στη συνέχεια ανέφερε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του βίντεο «Gitana», μια επιτυχία που κυκλοφόρησε η Shakira το 2010, την χρονιά που ξεκίνησε το υποτιθέμενο ειδύλλιο.

«Υπήρχε κάτι σε ένα βίντεο κλιπ με έναν κορυφαίο αθλητή στην Ισπανία, ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας... Εκεί το αφήνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», πρόσθεσε.