Σπύρος Παπαδόπουλος: «Από ένα σημείο και μετά δεν ήλεγχα το "Στην Υγειά μας", είχε ξεφύγει από τα χέρια μου» (vid)

Newsroom
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Από ένα σημείο και μετά δεν ήλεγχα το "Στην Υγειά μας", είχε ξεφύγει από τα χέρια μου» (vid)
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για μια περίοδο που δεν είχε χρήματα, αν και μπορούσε να μην σκορπάει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή «Στην Υγειά μας», τονίζοντας πως έκλεισε τον κύκλο της.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες… Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζηδάκι, αν είναι σκηνοθέτης», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ήθελα αυτό αυτή την περιοχή. Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς; Και τώρα ακόμα ο κόσμος. Θα χάνουμε τα Σάββατά μας», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη»

«Είμαι σκορποχέρης. Ξοδεύω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη φορά που είπα στον εαυτό μου ‘ντροπή σου, είσαι ντενεκές’ ήταν στην κρίση, όταν ξαφνικά ενώ ήμουν στη θέση που ήμουν έφτασα σε σημείο να μη μπορώ να βάλω βενζίνη. Είπα "είσαι ξεφτίλας". Το 2008-2009. Να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου. Ήταν μέρες που ήμουν σε τέτοια κατάσταση, γιατί σκορποχώρι όλα. Είμαι άνθρωπος του καθήκοντος όσο δεν πάει. Ως προς την οικογένεια δεν έλειψε τίποτα. Την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη στην οικογένεια δεν έλειπε τίποτα. Εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.