Φτωχός και άνεργος στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας βρήκε τσάντα με 4.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία

Newsroom
Φτωχός και άνεργος στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας βρήκε τσάντα με 4.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία
«Εγώ είμαι τίμιος και δεν θα μπορούσα να πάρω τα χρήματα», είπε ο ίδιος.

Ένας άνεργος και φτωχός άνθρωπος, ο Βαγγέλης Ρ. στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας βρήκε μια τσάντα με 4.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το katounanews.gr, πρόκειται για γνώριμη φιγούρα της πλατείας του χωριού και είναι ένας φτωχός, άνεργος άνθρωπος με πολλά προβλήματα.

Ωστόσο έκανε μια κίνηση που στις μέρες μας σπανίζει και ξάφνιασε ευχάριστα όλη την περιοχή. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία της Κατούνας όπου μια οικογένεια είχε τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Φεύγοντας από το χωριό μετά το φαγητό, αργά την νύχτα ξέχασαν την τσάντα τους στην πλατεία η οποία περιείχε μέσα πάνω από 4000 ευρώ.

Ο Βαγγέλης βρήκε την τσάντα και χωρίς να διστάσει λεπτό πήγε τη νύχτα στο Α.Τ. Κατούνας και την παρέδωσε. Την επόμενη ημέρα το πρωί, οι άνθρωποι επέστρεψαν στην Κατούνα αναστατωμένοι και αναζητούσαν την τσάντα, περισσότερο για τα πολύτιμα χαρτιά όπως έλεγαν.

Πήγαν στο ΑΤ Κατούνας που τους ενημέρωσαν πως η τσάντα παραδόθηκε από τον Βαγγέλη. Ευχαρίστησαν τα εν υπηρεσία όργανα της τάξης και στη συνέχεια έψαξαν και τον βρήκαν.

Με μεγάλη χαρά τον αγκάλιαζαν όλοι από την παρέα με δάκρυα στα μάτια και αυτός έλεγε πως «εγώ είμαι τίμιος και δεν θα μπορούσα να πάρω τα χρήματα». Στην συνέχεια για την πράξη του του έδωσαν ένα καλό ποσό και του αγόρασαν διάφορα πράγματα.