Σοκαριστικό video: Η στιγμή που 33χρονος πήγε να απαγάγει 6χρονη έξω από το σπίτι της (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό video: Η στιγμή που 33χρονος πήγε να απαγάγει 6χρονη έξω από το σπίτι της (vid)
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την προσπάθεια 33χρονου να απαγάγει ένα κορίτσι 6 ετών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στα χέρια της αστυνομίας του Οχάιο, βρίσκεται ο Deric McPherson, ο οποίος στις 24 Αυγούστου επιχείρησε να απαγάγει ένα μικρό κορίτσι, έξω από το σπίτι της. Μάλιστα, το όλο σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να παίξει σε όλα ΜΜΕ των ΗΠΑ και να αποτελέσει καθοριστικό στοιχείο στο δικαστήριο...

Όπως μπορείτε να δείτε, η μικρή μόλις είχε βγάλει τα σκουπίδια και τα είχε βάλει στον κάδο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι της. Τότε, ο 33χρονος που περνούσε από το σημείο την άρπαξε από το χέρι και επιχείρησε να την πάρει μαζί του, όμως εκείνη ακολούθησε την συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της.

«Της είχα πει πως αν κάποιος την ακουμπήσει ή προσπαθήσει να την πάρει μαζί του, να κάνει σκηνή, φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορεί», κάτι που το μικρό κορίτσι έκανε, με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει.

Δεν κατάφερε όμως να πάει μακριά, καθώς αφού ενημέρωσε τους γονείς της, ο πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τον ψάχνει, έχοντας ειδοποιήσει παράλληλα την αστυνομία που δεν άργησε να τον βρει και να τον συλλάβει.