Βρετανίδα παντρεύτηκε φυλακισμένο δολοφόνο χωρίς να τον έχει γνωρίσει: «Σειρά του Netflix με επηρέασε να χωρίσω» (vid)

Newsroom
Βρετανίδα παντρεύτηκε φυλακισμένο δολοφόνο χωρίς να τον έχει γνωρίσει: «Σειρά του Netflix με επηρέασε να χωρίσω» (vid)
Όπως είπε, κάτι που είδε σε μια σειρά του Netflix την έκανε να αποφασίσει να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την σχέση, έστω και προσωρινό.

Μια Βρετανίδα που παντρεύτηκε έναν Αμερικανό που έχει διαπράξει δυο φορές δολοφονία, χωρίς να τον έχει γνωρίσει, εξήγησε γιατί αποφάσισε να τον χωρίσει.

Η 27χρονη Naomi Oquendo παντρεύτηκε τον καταδικασμένο δολοφόνο Victor Oquendo, μέσω του Zoom, αφού το ζευγάρι «ερωτεύτηκε» κατά τη διάρκεια του lockdown.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, ήταν έτοιμη να περιμένει πάνω από μια δεκαετία για την απελευθέρωση του συζύγου της, υποστηρίζοντας ότι διέπραξε τα εγκλήματά του ενώ ήταν σε αυτοάμυνα.

Ωστόσο, αφού τελικά τον συναντήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, η Naomi ανέφερε σε βίντεο στο TikTok ότι αποφάσισε να τον χωρίσει, αφήνοντας όμως ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Όπως εξήγησε, ο πρώην -πλέον- σύζυγός της, δεν κάλυπτε τις ανάγκες της. «Πιστεύω ολόψυχα, είναι η αδελφή ψυχή μου, είναι το άλλο μου μισό και είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, μερικές φορές η αγάπη δεν αρκεί», είπε.

@naomi.oquendo Replying to @Jennifer Louise ♬ original sound - Naomi ♡

«Όμως είχα φτάσει σε ένα σημείο να χάσω τον εαυτό μου, έκανα ό,τι μπορούσα μόνο γι' αυτόν. Πιστεύω πως στην σχέση δεν αρκεί μόνο να δίνεις αλλά και να παίρνεις. Ένιωθα πως δεν έπαιρνα πλέον πράγματα από αυτόν», τόνισε.

Η Naomi συνέχισε εξηγώντας ότι το σημείο καμπής για εκείνη ήταν όταν είδε μια σειρά στο Netflix, όπου έλεγε ότι κάποιος πρέπει να σε αγαπάει όσο αγαπάς τον εαυτό σου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, η Ναόμι κρατάει το επίθετό του και ελπίζει ότι τελικά θα συμφιλιωθούν. «Θα τον αγαπώ για πάντα και θα κρατάω το επίθετό του. Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θέλω να είμαι μαζί».

Η Naomi μίλησε στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Victor στην τηλεοπτική εκπομπή This Morning, όπου περιέγραψε τον σύζυγό της ως «ανιδιοτελή» και τον «πιο ευγενικό άνθρωπο».

«Σε όλη του τη ζωή, ήθελε απλώς αγάπη», είπε η Naomi. «Δεν την πήρε από την οικογένειά του και έψαχνε για κάποιον που θα τον αγαπήσει και θα τον φροντίσει. Να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια», είχε πει στην εκπομπή για τον σύζυγό της.