Στις Τζιτζιφιές πλημμύρισαν από αντιπλημμυρικό έργο: «Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη» (vid)

Newsroom
Στις Τζιτζιφιές πλημμύρισαν από αντιπλημμυρικό έργο: «Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη» (vid)
Τρεις φορές έχουν πλημμυρίσει στις Τζιτζιφιές από τα αντιπλημμυρικά έργα και δεν οι κάτοικοι δεν μπορούν να βρουν άκρη με το ποιος φταίει.

Πραγματικά είναι εξοργιστικά τα όσα καταγγέλουν στο Mega κάτοικοι σε πολυκατοικίες στις Τζιτζιφιές που έχουν πλημμυρίσει από αντιπλημμυρικά έργα. Ναι, καλά διαβάσατε... Τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί, έχουν προκαλέσει πλημμύρες λόγω άλλων έργων.

Συνολικά θύματα αυτής της κατάστασης έχουν πέσει 5 πολυκατοικίες που βρίσκονται επί της οδού Βότση και άλλες δύο που είναι ακριβώς από πίσω, οι οποίες έχουν ταλαιπωρηθεί τρεις φορές τα τελευταία χρόνια. Μία φορά το 2018 και δύο φορές πέρυσι...

Όπως είπε ο κάτοικος της περιοχής, Λεωνίδας Σιγάλας υπάρχει ένα αντιπλημμυρικό έργο που γίνεται χρόνια στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο λόγω διαπλάτυνσης ενός δρόμο προκαλεί συσσώρευση των υδάτων, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Σοβαρές ζημιές όπως ειπώθηκε μαζί με ένα... «η ηλιθιότητα είναι ανίκητη», καθώς μόνο από την πλημμύρα του 2018 το κοστολόγιο έφτασε τις 11.000.

Μάλιστα, όταν απευθύνθηκαν στην περιφέρεια για αποζημίωση, παραπέφθηκαν στην δημαρχία η οποία απέρριψε τις αιτήσεις επειδή δεν είναι μέσα στο νόμο και θα γινόταν μία τροποποίηση για να μπουν οι κοινόχρηστη χώροι.