Άρης Σοϊλέδης: «Είμαι πρώτος σε όλα τα Survivor...»

Newsroom
Άρης Σοϊλέδης: «Είμαι πρώτος σε όλα τα Survivor...»
Για την αγωνιστική του δραστηριότητα και τα στατιστικά του στο Survivor μίλησε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor.

O ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως εκτός από τα στατιστικά, έχει σπάσει κι ένα ρεκόρ και πως είναι πρώτος γενικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μπορεί να μην κέρδισες στον τελικό αλλά είσαι αναμφισβήτητα νικητής στο στίβο μάχης και στα στατιστικά.

«Σε 582 αγώνες είχα 441 νίκες και 141 ήττες. Είμαι πρώτος σε όλα τα Survivor. Εκτός από τους αγώνες και τα στατιστικά, που είδα ότι είμαι πρώτος, απ’ ότι μου είπαν έσπασα κι ένα άλλο ρεκόρ, με 21 συνεχόμενες νίκες. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτά τα στατιστικά. Από κει και πέρα ήξερα που μπήκα, μπήκα σε ένα παιχνίδι όπου θα υπήρχαν κι άλλα πράγματα αλλά, θέλοντας και μη, αν δεν πάρεις θέση να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, νομίζω ότι έχεις φύγει στον πρώτο μήνα».

Η νίκη όμως πέρασε στον Σχίζα. Πως αισθάνεσαι για τον κόπο που κατέβαλες;

«Φτάνοντας στον τελικό, αν δεν κερδίσεις, είναι απόλυτα λογικό να απογοητεύεσαι γιατί λες ότι έχω δώσει τα πάντα, έχω φτάσει μέχρι εδώ και θέλω πολύ να κερδίσω. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα του και θέλει κι εκείνος να κερδίσει. Εκεί όλα παίζονται στο κοινό. Δεν έχω απογοητευτεί από την άποψη ότι κέρδισε κάποιος ο οποίος δεν άξιζε, φυσικά και άξιζε για να φτάσει εκεί. Απλώς έχω απογοητευθεί που δεν κέρδισα εγώ, ανθρώπινο είναι, νομίζω, και είπα πολλές φορές συγχαρητήρια και μπράβο».

Μπορεί όμως στο All Star Survivor να είσαι ο νικητής. Δεν ξέρω αν θα πήγαινες.

«Δεν έχουν γίνει ακόμα κουβέντες, δεν ξέρω αν θα πήγαινα και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για αυτό το κομμάτι».