Επέστρεψε «στραβωμένος» από διακοπές για τα... οικονομικά: «Θα είμαστε χωρίς ρεύμα, αλλά τι πειράζει» (vid)

Newsroom
Επέστρεψε «στραβωμένος» από διακοπές για τα... οικονομικά: «Θα είμαστε χωρίς ρεύμα, αλλά τι πειράζει» (vid)
Νεαρός που επέστρεψε από διακοπές στην Κρήτη, έδωσε αφοπλιστική απάντηση στην κάμερα για τους λογαριασμούς που τον περιμένουν.

Από χθες έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων, με τα πλοία να έρχονται σχεδόν γεμάτα από τα περισσότερα νησιά και την Κρήτη να μην αποτελεί εξαίρεση.

Η κάμερα του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην συγκεκριμένη προβλήτα του λιμανιού στον Πειραιά για να καταγράψει τις αντιδράσεις των επιβατών, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν κάπως στραβωμένοι όπως μπορείτε να δείτε...

Βλέπετε δεν είναι μόνο οι στιγμές χαλάρωσης που τελείωσαν, αλλά και το γεγονός οτι τους περιμένουν και κάποιοι λογαριασμοί προς πληρωμή.

Αυτή ήταν και η ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος του καναλιού στους επιβάτες, με έναν νεαρό να κλέβει την παράσταση με την απάντησή του. Αφού απάντησε «δυστυχώς» για το αν τελείωσαν οι διακοπές και είπε οτι βρισκόταν περίπου 10 μέρες στην Κρήτη, στη συνέχεια είπε πως είχε αφήσει κάποιους λογαριασμούς απλήρωτους για να μπορέσει να λείψει, συμπληρώνοντας: «Εντάξει θα είμαστε λίγο χωρίς ρεύμα, αλλά τι πειράζει».

Μάλιστα, στην ερώτηση για το αν υπάρχει άγχος για την πληρωμή των λογαριασμών, απάντησε με ένα απλό «μπααα».

Δείτε το video μετά το 6:30...