Γυμναζόταν στον κήπο και η γειτόνισσα της έκανε παρατήρηση επειδή το λαχάνιασμά της ακουγόταν πονηρό

Newsroom
Γυμναζόταν στον κήπο και η γειτόνισσα της έκανε παρατήρηση επειδή το λαχάνιασμά της ακουγόταν πονηρό
Η γυναίκα ζήτησε συμβουλή για το πως θα αντιμετωπίσει την «παραξενιά» της γειτόνισσάς της.

Κακό μπελά με την γειτόνισσά της βρήκε μια γυναίκα από τη Σκωτία. Η γειτόνισσα της παραπονέθηκε και της έκανε παρατήρηση επειδή όταν έκανε γυμναστική στον κήπο, οι ανάσες της και το λαχάνιασμά της ακούγονταν... ερωτικά!

Η γυναίκα στράφηκε στο Mumsnet προκειμένου να πάρει συμβουλές για την παρατήρηση που δέχθηκε και την άφησε άναυδη. Είπε ότι είχε μπει σε μια πρωινή ρουτίνα, κάνοντας γυμναστική ενώ το μωρό της κοιμόταν και ο σύζυγός της εργαζόταν από το σπίτι.

Η γειτόνισσα της χτύπησε την πόρτα και της ζήτησε να αλλάξει τις ώρες στις προπονήσεις της επειδή προσπαθούσε να χαλαρώσει στον κήπο της και να παρακολουθεί τα ψάρια της. Ο σύζυγος της γυναίκας που έκανε τις προπονήσεις πήρε θέση ακούγοντας την και της είπε: «Είναι μέρα και δικαιούμαστε να γυμναζόμαστε στον κήπο μας».

Γυμναστική

Τότε η γειτόνισσα είπε «αυτό είναι διαφορετικό», υπονοώντας ότι οι θόρυβοι του λαχανιάσματος ακούγονταν σαν ερωτικοί. Η γυναίκα εξέφρασε την αγανάκτισή της στο Mumsnet, γράφοντας: «Είμαι πραγματικά εκνευρισμένη. Έχουμε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έξω από το σπίτι, οπότε έλεγξα για να ακούσω πόσο θόρυβο κάνω όταν γυμνάζομαι και ειλικρινά δεν κάνω σχεδόν καθόλου».

Τα σχόλια πήραν... φωτιά στην πλατφόρμα στην οποία κοινοποίησε το περιστατικό η γυναίκα από τη Σκωτία, με την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών να παίρνουν το μέρος της, λέγοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να γυμνάζεται στον κήπο της, χωρίς να δίνει λογιαριασμό σε κανέναν.