Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών (vids)

Newsroom
Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών (vids)
Ο πρώην παίκτης ριάλιτι είπε ενώπιον του ανακριτή πως είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και έχει μετανιώσει για την πράξη του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών με ναρκωτικά και χρήματα. Σύμφωνα με το reader.gr, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του. Ο 34χρονος εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου έχοντας στο αυτοκίνητό του 1,2 εκατ. ευρώ και από τις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμα 300.000 ευρώ.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι είπε ενώπιον του ανακριτή πως είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και έχει μετανιώσει για την πράξη του. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ταυτόχρονα υποστήριξε πως χρήματα προέρχονται και από τη δραστηριότητα του ως συνοδού.

Ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι είχε κάνει δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη ο οποίος τον επισκέφτηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί όπου βρισκόταν πριν οδηγηθεί στον ανακριτή. Όπως είπε ο δικηγόρος του η συνάντηση μαζί του ήταν λίγο δύσκολη, αφού ο ίδιος είναι αρκετά ταραγμένος και ταλαιπωρημένος μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. «Έχω μετανιώσει για όλα, ζητώ συγγνώμη από όλους» ήταν τα λόγια του εντολέως του.

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε μιλώντας στον ALPHA, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος. «Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός.

Και συνέχισε: «Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω».